logo
Powered by FitnessaCross

CrossFit Cornellà

Aconsegueix els teus objectius amb entrenaments contanment variats, de moviments funcionals i executats a alta intensitat.

Comparte

Nombre
CrossFit Cornellà
Dirección
Verge de Montserrat s/n
Cornellá De Llobregat, - Barcelona
Teléfono
664 614 338 / 93 474 16 86
Web
www.crossfitcornella.com
Email
info@crossfitcornella.com
Redes Sociales
El CrossFit és un programa de preparació física a través de l’entrenament de la força i les altres capacitats físiques. Amb l’objectiu de la millora de la salut i la condició física. CrossFit és un repte personal diari, motivant i de superació personal. Els entrenaments són constantment variats, amb moviments funcionals i executats a alta intensitat.
 
El CrossFit és per a tothom ja que la millora de la força i les capacitats físiques, així com habilitats i destreses, suposa un augment de la qualitat de vida i de les funcions vitals per a qualsevol persona. No cal ser atleta d’elit per practicar-lo. La intensitat, volum i la càrrega d’entrenament s’escala i adapta en funció de les necessitats i qualitats de cada persona. A CrossFit Cornellà els WODs són per a un màxim de 10 atletes i sempre dirigits per un entrenador. L'atenció personal, el seguiment de la progressió i l'adaptació a les càrregues és màxima. 
Crossfit Cornellà Challenge 2018

20€ 0%
¡Oferta caducada!
Crossfit Cornellà Challenge 2019

20€ 0%
¡Oferta caducada!