logo
Powered by FitnessaCross
5€
 
5€
 
Caducada

Inscripción Mediterranean Games 2018 Fase clasificatoria online

“THE FITTEST IN CATALONIA”
Els Mediterranean Games són una competició de CrossFit exigent, dura, variada però equilibrada, amb l’objectiu que ens permetin afirmar sens lloc a dubte que els atletes guanyadors són els que estan més en forma del territori
 
5€
 
Valor
5€
Dto.
0%
Ahorro
0€
Caducada
336  Vendidos
Lo sentimos, te la has perdido!
Pero hay más de donde esta vino.
No te pierdas nuestra próxima oferta

Comparte esta oferta

Descripción

Com en les darreres edicions, els WOD’s classificatoris que caldrà realitzar per aconseguir la teva plaça per a la gran final dels Mediterranean Games seran els dels Open Games. Aquests, arranquen el pròxim 22 de febrer i duren 5 setmanes. Serveixen per triar els millors atletes de cada regió del món que participaran als Regionals, pas previ als CrossFit Games. En el nostre cas, aquests 5 WOD’s serviran per a que els millors atletes de Catalunya puguin accedir als Mediterranean Games 2018.

 

Opiniones de los clientes

Aún no hay opiniones

Caducada

CrossFit SJD


¿QUÉ ES CROSSFIT? El CrossFit es un programa de fuerza y preparación física general donde se entrenan todas las cualidades físicas con el objetivo de mejorar la condición física y la salud de las personas. Es un programa de entrenamiento súper motivante, de aprendizaje y superación personal constante, intenso, divertido y que engancha.