logo
Powered by FitnessaCross

The Mediterranean Games 2018 Final

Fecha
Sábado, 19-May-2018
Población
Barcelona
Tipo
Cross Training
Modalidad
Competición
Lugar
C/ Vallespir, 8. 08970 Sant Joan Despí
Fase Clasificaria Online
22-Feb-2018

Comparte este evento

Bolsa Vestuario Premios en material Trofeos Avituallamiento líquido Servicio de WC

The Fittest in Catalonia

ARE YOU THE FITTEST IN CATALONIA?

La 3a edició dels Mediterranean Games es celebrarà durant el cap de setmana del 19 i 20 de maig a CrossFit SJD. L’objectiu d’aquesta competició és una vegada més reunir als millors atletes de CrossFit de Catalunya, promovent així la comunitat en aquest territori, i posar-los a prova en una gran varietat de reptes físics durant dos dies consecutius.

INSCRIPCIONS FASE FINAL

Com a màxim el dilluns 9 d’abril serà el darrer dia per a que publiquem el llistat definitiu d’atletes classificats per a la gran final, els quals disposaran fins al següent dilluns 16 d’abril per a fer efectiva la seva inscripció i confirmar així la seva assistència.

En cas que algun atleta renunciï a la seva plaça, no realitzant la inscripció en el període estipulat, a partir del 17 d’abril es convocarà als següents millors atletes classificats per tal de cobrir-ne les places vacants.

El preu per a participar en la fase final serà de 48€, que inclourà, entre altres, la samarreta commemorativa de la competició.

CATEGORIES

Hi haurà les següents categories:

MASCULÍ (<40)

FEMENÍ (<40)

MASTERS MASCULÍ (>40)

MASTERS FEMENÍ (>40)

El preu per a participar en la fase final serà de 48€, que inclourà, entre altres, la samarreta commemorativa de la competició.

Inscripción Mediterranean Games 2018 Final
“THE FITTEST IN CATALONIA”
48€
Cerrado el plazo de inscripción