logo
Powered by FitnessaCross

The Mediterranean Games 2018

Fecha
Sábado, 19-May-2018
Población
Barcelona
Tipo
Cross Training
Modalidad
Competición
Lugar
C/ Vallespir, 8. 08970 Sant Joan Despí
Fase Clasificaria Online
22-Feb-2018

Comparte este evento

Bolsa Vestuario Premios en material Trofeos Servicio de masaje Servicio de WC

The Fittest in Catalonia

ARE YOU THE FITTEST IN CATALONIA?

La 3a edició dels Mediterranean Games es celebrarà durant el cap de setmana del 19 i 20 de maig a CrossFit SJD. L’objectiu d’aquesta competició és una vegada més reunir als millors atletes de CrossFit de Catalunya, promovent així la comunitat en aquest territori, i posar-los a prova en una gran varietat de reptes físics durant dos dies consecutius.

FASE CLASSIFICATÒRIA: Open Games 22 Febrer – 26 Març
Com en les darreres edicions, els WOD’s classificatoris que caldrà realitzar per aconseguir la teva plaça per a la gran final dels Mediterranean Games seran els dels Open Games. Aquests, arranquen el pròxim 22 de febrer i duren 5 setmanes. Serveixen per triar els millors atletes de cada regió del món que participaran als Regionals, pas previ als CrossFit Games. En el nostre cas, aquests 5 WOD’s serviran per a que els millors atletes de Catalunya puguin accedir als Mediterranean Games 2018.
 
El “timing” per a realitzar i penjar el resultat de cada WOD serà el mateix que el dels Open, des de dijous que l’anuncien, fins a dilluns a la matinada.
 
INSCRIPCIONS FASE CLASSIFICATÒRIA – 12 de Gener a 26 Febrer

 

INSCRIPCIONS FASE FINAL

Com a màxim el dilluns 9 d’abril serà el darrer dia per a que publiquem el llistat definitiu d’atletes classificats per a la gran final, els quals disposaran fins al següent dilluns 16 d’abril per a fer efectiva la seva inscripció i confirmar així la seva assistència.

En cas que algun atleta renunciï a la seva plaça, no realitzant la inscripció en el període estipulat, a partir del 17 d’abril es convocarà als següents millors atletes classificats per tal de cobrir-ne les places vacants.

El preu per a participar en la fase final serà de 48€, que inclourà, entre altres, la samarreta commemorativa de la competició.

CATEGORIES

Hi haurà les següents categories:

MASCULÍ (<40)

FEMENÍ (<40)

MASTERS MASCULÍ (>40)

MASTERS FEMENÍ (>40)

El preu per a participar en la fase classificatòria serà de 5€.

 El preu per a participar en la fase final serà de 48€, que inclourà, entre altres, la samarreta commemorativa de la competició.

REQUISITS PER PARTICIPAR 
Recordem que un dels objectius principals d’aquesta competició és promoure la comunitat de CrossFit a Catalunya i que per tant és imprescindible que per a participar en els Mediterranean Games practiquis CrossFit en aquest territori. 
 
Per a la realització dels WOD’s classificatoris serà obligatori que l’atleta s’informi fins al mínim detall per a fer-lo d’acord amb el reglament i funcionament previst. Cada divendres al matí publicarem el WOD dels Open Games revisat. Intentarem sempre ser el màxim fidels possible al WOD proposat, però si hi hagués algun dubte i haguessim de fer alguna modificació el criteri que valdrà serà sempre el que nosaltres publiquem.
 
És obligatori fer els WOD’s sota la supervisió d’un jutge, que ha de ser primordialment un Coach o atleta experimentat i amb ple coneixement de les normes específiques de cada WOD. En cas que no et pugui jutjar algú (o algú suficientment preparat) caldrà gravar-se correctament i penjar l’enllaç del vídeo juntament amb el resultat a la plataforma contractada per a tal.
 
Recordem que el Fair Play és imprescindible en tots els esports, però si cap, encara més en una fase classificatòria d’un campionat de CrossFit, i que per tant, si detectem que algú fa trampes aquest serà sancionat o directament eliminat de la competició.
 
GRAVACIÓ EN VÍDEO
Per tal de corroborar que els atletes que es classificaran per als Mediterranean Games tenen el nivell que indiquen els seus resultats i que realitzen els WOD’s d’acord amb el reglament previst, serà obligatori que aquells que tinguin opcions per a classificar-se es gravin correctament realitzant els WOD’s 18.4 i 18.5, ja que se’ls hi demanarà 1 o els 2  per a revisar-los abans de realitzar la inscripció.
 
CATEGORIES
Hi haurà les següents categories:
 
MASCULÍ (<40)
 
FEMENÍ (<40)
 
MASTERS MASCULÍ (>40)
 
MASTERS FEMENÍ (>40)
 
* El número de places definitives per categoria que accediran als Mediterranean Games seran publicades el 14 de març.
 
** MASTERS: es consideraran Masters tots aquells atletes que ja hagin complert els 40 anys (o més) el cap de setmana de la competició, és a dir, el 18 de maig de 2018.
 
SISTEMA DE PUNTUACIÓ FASE CLASSIFICATÒRIA
El sistema de puntuació de la fase classificatòria serà el mateix que segueix els Open Games, es donarà 1 punt al 1r classificat de cada WOD, 2 al 2n, 3 al 3r i així successivament fins a l’últim classificat. Els atletes que tinguin MENYS punts al finalitzar les 5 setmanes seran els que estaran més ben posicionats.
Inscripción Mediterranean Games 2018 Fase clasificatoria online
“THE FITTEST IN CATALONIA”
5€
Cerrado el plazo de inscripción